Nancy Ajram Dinle, indir Nancy Ajram'ın Albümleri  

Posted by Yalın in

şarkıların gelmesi 15-20 saniye alabilir..


Meen Dah Elly Nesaik


Nancy Ajram - Betfakar Fi Eih

Nancy Ajram - Lamset Eid

Nancy Ajram - Mashi Haddi

Nancy Ajram - Liya Ha2

Nancy Ajram - Zaman Kan

Nancy Ajram - Saharni Sahar

Nancy Ajram - "Nan-si Ac-ram" (doğum. 16 Mayıs 1983); Lübnanlı şarkıcı.

Lübnan'ın Beyrut'un El-Eşrefiye (Al-Ashrafia) mahallesinde dünyaya geldi. 16 yaşında iken katıldığı bir yarışma programını kazandıktan sonra Lübnan'ın en genç şarkıcısı oldu.

Yarışmanın ardından ilk albümü olan Mihtagalak da çıktı (1998) . İkinci albümü Sheel Oyoonak Ani (2000) 'nin ardından üçüncü albümü olan ve 2003 yılında yayınlanan Ya Salam onu zirveye taşıyan albüm oldu. 2003 yılında Sharam El Sheikh'te "Oscar video clips" festivalinde 2003 yılının en iyi Arap şarkıcısı unvanını aldı. 2006 yılında Ya Tabtab Wa Dalla ve 2007 yılında yoksul ve kimsesiz çocuklar için çıkardığı Shakhbet Shakhabeet albümü onu Arab dünyasının önemli sanatçıları arasına getirdi.

Şu anda ailesi (annesi, babası, 1 erkek ve 1 kız kardeşi) ile birlikte Lübnan'da Newsheila şehrinde yaşıyor.

Ayrıca serkan.01.46@gmail.com'a Nancy Ajram şarkılarını eklememiz talebini ileten Enis Bey'e teşekkürler. Siz de eklememizi istediğiniz sanatçıları bize iletebilirsiniz.

nancy ajram'ın şarkılarını dinle,nancy agram dinle.. nency ajram şarkıları dinle.. nancy ajramın şarkıları nancy ajram mp3leri dinleyiver nancy ajram video klip izle nancy agram , arap şarkıları dinle arapça şarkılar arap müzikleri dinleyiver nensi ajram mp3 dinle, nensi ajram klip izle in arap dinle, arap mzüik, arap müzik dinle, arap sarkı dinle, arapca dinle

dizins

Damar Şarkılar Arabesk Müzik Şarkıları Dinle Hadisenin Şarkıları Sagopa Kajmer Şarkıları Şebnem Ferah Şarkıları Yıldız Tilbe Şarkıları
Zirve100 En iyi
Muzik100 oyun komedi sohbet siteleri Music Art Blogs - BlogCatalog Blog Directory Create Blog
Music Blogs page rank blogarama - the blog directory Music blogs


Duyuru

Sizlerden temennimiz bu siteyi tüm eş, dost, arkadaşlarınıza tavsiye etmeniz. Böylelikle sitenin gelişmesi için katkıda bulunabilirsiniz!

Site Sayacı

Sanatçı Listesi

Mailini Yaz Sitemize Üye Ol Sitemizden ilk Sen Haberdar Ol

E-posta adresine gelen maili onaylamayı unutma;)