Murat Basaran Gülümse Anne Sarkisi Dinle, Gülümse Annem  

Posted by Yalın in

şarkının gelmesi 15-20 saniye alabilir..




Murat Başaran'ın asker anneleri için yaptığı Gülümse Anne şarkısını online dinle.. Hakikaten oldukça duygusal ve güzel bir asker şarkısı Gülümse Annem..

Gülümse Annem şarkısını bilgisayarınıza indirmek için de playerdaki "download" seçeneğini kulanarak şarkıyı iTunes üzerinden yasal olarak bilgisayarınıza indirebilirsiniz (fakat bu üyelik gerektiriyor). Ayrıca yine playerdaki "download" seçeneğini kullanarak amazon.com üzerinden Murat Başaran'a ait tüm albümleri satın alabilirsiniz...

Murat Başaran gülümse anne dinle.. Gülümse Anne Şarkısı.. Murat Başaran asker şarkısı mp3 indir..

Grup Ayna Şarkıları Dinle | Ayna Grubu Şarkıları Dinle, indir  

Posted by Yalın in

şarkıların gelmesi 15-20 saniye alabilir..



dinleyiver.blogspot.com Grup Ayna şarkılarını sunar!
Erhan Güleryüz ve Cemil Özeren birlikte kurmuşlardır Ayna Grubunu. Fakat ilerleyen dönemlerde Cemil Özeren gruptan ayrılmıştır. Şu sıralar Grup 5 kişiyle yola devam etmektedir. Bu zamana kadar çok sayıda unutulmaz şarkıya imza atan grubun yeni albümünü sabırsızlıkla beklemekteyiz. Ayrıca ilk albümlerinin 1996 yılında çıkrdıkları "Gittiğin Yağmurla Gel" albümü olduğunu hatırlatalım..

Grup Ayna şarkılarını bilgisayarınıza indirmek için de playerdaki "download" seçeneğini kulanarak istediğiniz Grup Ayna şarkısını iTunes üzerinden yasal olarak bilgisayarınıza indirebilirsiniz (fakat bu üyelik gerektiriyor). Ayrıca yine playerdaki "download" seçeneğini kullanarak amazon.com üzerinden Ayna Grubunun tüm albümlerini satın alabilirsiniz...

Ayna şarkıları.. Ayna Grubu şarkıları.. Ayna dinle.. Grup Ayna Son Albüm.. Grup Ayna Albümleri..

DJ Akman Şarkıları Dinle, mp3 indir | Dj Akman Müzikleri  

Posted by Yalın in

şarkıların gelmesi 15-20 saniye alabilir..



dinleyiver.blogspot.com DJ Akman şarkılarını sunar!

Farklı tarzıyla ülkemizde şarkıları çok fazla dinlenen DJ Akman'ın en güzel şarkılarını listeledik. Sadece Dj Akman şarkılarındn oluşan bir playlit karşınızda..

Dj Akman şarkılarını bilgisayarınıza indirmek için de playerdaki "download" seçeneğini kulanarak istediğiniz DJ Akman şarkısını iTunes üzerinden yasal olarak bilgisayarınıza indirebilirsiniz (fakat bu üyelik gerektiriyor). Ayrıca yine playerdaki "download" seçeneğini kullanarak amazon.com üzerinden DJ Akman'ın tüm albümlerini satın alabilirsiniz...

dj akman şarkıları dinle.. dj akman indir.. dj akman mp3 indir.. dj akman seninle ilk defa.. dj akman dönme bana.. dj akman seni özlemek.. dj akman beddua.. dj akman son nefes.

Milli Takım Marşları | A Milli Takım Şarkıları Dinle indir  

Posted by Yalın in

şarkıların gelmesi 15-20 saniye alabilir..



dinleyiver.blogspot.com Milli Takım marşlarını & şarkılarını gururla sunar!
Şu sıralar Güney Afrika'da yapılacak 2010 Dünya Kupası'na katılmak için eleme grubunda mücadele veren milli takımımız için yapılmış birbirinden güzel marşları, şarkıları listeledik. Çok zor durumlarda ayağa kalkmış bir milli takımımız var. Son olarak kimsenin şans tanımamasına rağmen Euro 2008'de yarı final oynama başarısı gösteren Türk Milli Takımı, inanıyoruz ki Dünya Kupası eleme grubundan çıkmayı da başaracak. Biz de bu marşlarla destek vereceğiz tabi oyuncularımıza :)

Milli takım marşlarını bilgisayarınıza indirmek için de playerdaki "download" seçeneğini kulanarak istediğiniz Milli takım marşını iTunes üzerinden yasal olarak bilgisayarınıza indirebilirsiniz (fakat bu üyelik gerektiriyor).

milli takım şarkıları.. milli takım marşları.. bütün milli takım marşları.. milli takım şarkılarını dinle.. bütün marşlar.. en güzel milli takım marşı..

Yücel Arzen Şarkıları Dinle | Devrim Gürenç Sarkilari  

Posted by Yalın in

şarkıların gelmesi 15-20 saniye alabilir..



dinleyiver.blogspot.com Yücel Arzen & Devrim Gürenç şarkılarını sunar!
Müzik dünyasının en romantik ikilisi belki de Yücel Arzen veDevrim Gürenç Yücel Arzen müthiş bir söz yazarı. Yazdığı şarkıları da harika yorumluyor. Devrim Gürenç'in de sesine ve yorumuna diyecek yok zaten. Haliyle müthiş bir ikili çıkıyor karşımıza. Herkesin keyifle dinleyebileceği bir müzik listesi karşınızda..

yücel arzen devrim gürenç şarkıları dinle.. yücel arzen şarkıları dinle.. devrim gürenç şarkıları dinle.. yücel arzen yarim yarim şarkısı dinle.. yücel arzen son albüm..

Yusuf Güney Şarkıları Dinle, Y.Güney'in Yeni Albüm Şarkıları  

Posted by Yalın in

şarkıların gelmesi 15-20 saniye alabilir..



dinleyiver.blogspot.com Yusuf Güney şarkılarını sunar!
Herkes Yusuf Güney'i Rafet El Roman'ın albümünde yer alan Aşk-ı Virane şarkısındaki düetiyle çok beğenmişti. Müthiş bir yorumu vardı o şarkıda. Şarkıyı da kendisi yazmıştı zaten. Bu şartlarda kendisi de bir albüm çıkarmasa olmazdı ve çıkardı da :)
Buyrun Yusuf Güney'in yeni albümünü bir test edelim bakalım..


Yusuf Güney şarkılarını bilgisayarınıza indirmek için de playerdaki "download" seçeneğini kulanarak istediğiniz İstediğiniz Yusuf Güney şarkısını iTunes üzerinden yasal olarak bilgisayarınıza indirebilirsiniz (fakat bu üyelik gerektiriyor). Ayrıca yine playerdaki "download" seçeneğini kullanarak amazon.com üzerinden Yusuf Güney'in Albümünü satın alabilirsiniz...
yusuf güney şarkıları dinle, yusuf güneyin şarkıları.. yusuf güney'in yeni albümü.. yusuf güneyin yeni albüm şarkıları.. yusuf güney'in şarkıları..

dizins

Damar Şarkılar Arabesk Müzik Şarkıları Dinle Hadisenin Şarkıları Sagopa Kajmer Şarkıları Şebnem Ferah Şarkıları Yıldız Tilbe Şarkıları
Zirve100 En iyi
Muzik100 oyun komedi sohbet siteleri Music Art Blogs - BlogCatalog Blog Directory Create Blog
Music Blogs page rank blogarama - the blog directory Music blogs


Duyuru

Sizlerden temennimiz bu siteyi tüm eş, dost, arkadaşlarınıza tavsiye etmeniz. Böylelikle sitenin gelişmesi için katkıda bulunabilirsiniz!

Site Sayacı

Sanatçı Listesi

Mailini Yaz Sitemize Üye Ol Sitemizden ilk Sen Haberdar Ol

E-posta adresine gelen maili onaylamayı unutma;)