Milli Takım Marşları | A Milli Takım Şarkıları Dinle indir - Kaliteli Müzik Dinle Online | Dinleyiver.Blogspot.com

Milli Takım Marşları | A Milli Takım Şarkıları Dinle indir  

Posted by Yalın in

şarkıların gelmesi 15-20 saniye alabilir..



dinleyiver.blogspot.com Milli Takım marşlarını & şarkılarını gururla sunar!
Şu sıralar Güney Afrika'da yapılacak 2010 Dünya Kupası'na katılmak için eleme grubunda mücadele veren milli takımımız için yapılmış birbirinden güzel marşları, şarkıları listeledik. Çok zor durumlarda ayağa kalkmış bir milli takımımız var. Son olarak kimsenin şans tanımamasına rağmen Euro 2008'de yarı final oynama başarısı gösteren Türk Milli Takımı, inanıyoruz ki Dünya Kupası eleme grubundan çıkmayı da başaracak. Biz de bu marşlarla destek vereceğiz tabi oyuncularımıza :)

Milli takım marşlarını bilgisayarınıza indirmek için de playerdaki "download" seçeneğini kulanarak istediğiniz Milli takım marşını iTunes üzerinden yasal olarak bilgisayarınıza indirebilirsiniz (fakat bu üyelik gerektiriyor).

milli takım şarkıları.. milli takım marşları.. bütün milli takım marşları.. milli takım şarkılarını dinle.. bütün marşlar.. en güzel milli takım marşı..

0 yorum

Yorum Gönder

dizins

Damar Şarkılar Arabesk Müzik Şarkıları Dinle Hadisenin Şarkıları Sagopa Kajmer Şarkıları Şebnem Ferah Şarkıları Yıldız Tilbe Şarkıları
Zirve100 En iyi
Muzik100 oyun komedi sohbet siteleri Music Art Blogs - BlogCatalog Blog Directory Create Blog
Music Blogs page rank blogarama - the blog directory Music blogs


Duyuru

Sizlerden temennimiz bu siteyi tüm eş, dost, arkadaşlarınıza tavsiye etmeniz. Böylelikle sitenin gelişmesi için katkıda bulunabilirsiniz!

Site Sayacı

Sanatçı Listesi

Mailini Yaz Sitemize Üye Ol Sitemizden ilk Sen Haberdar Ol

E-posta adresine gelen maili onaylamayı unutma;)